Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Goda nyheter

Publicerad 2015-10-27 20:12:00 i Allmänt, Häst,

Ingen nackvärk idag 👌🏻 Där emot känns det som om jag har blivit överkörd av ett godståg över skuldrorna. Fast denna gången är det positivt. Den där massagedynan är ju toppen! Den gör nytta så att säga.
 
Idag var Anna E ute för att undersöka Humlan med sin värmekamera. Innan operationen lös hon rött i höger framknä och hela knäet på höger bak. Frambenet hade hon använt sig av för att avlasta sitt onda bakknä och därför blev det också lite inflamerat.
Värmekameran fungerar som så, lite kortfattat och enkelt förklarat, att man lyser på hästen, människan eller vad det nu är för djur. På de kroppsdelarna som är skadade, överansträngda och/eller inflamerade indikerar kameran rött och till och med vitt om det är lite varmare. Annars ska färgerna vara gula och blåa. 
 
Jag åkte till stallet med fan målat på väggen. Då slipper jag inte bli besviken på vad jag får för besked. Det räcker med motgångar nu på ett tag tack!
Men lyckligast i stan blev jag idag när hela Humlan såg jättefin ut på värmekameran förrutom lite på insidan av knäet, förmodligen knäleden. 
 
Inga reaktioner i benen, senor eller leder.
 
Bild på insidan av det opererade benet. Väldigt bra för att vara relativt nyopererad!
 
Så nu ska jag kyla insidan av benet, använda Back on Track och bygga upp musklerna runt minisken lååångsamt. Uppe på detta blir det några biolightbehandlingar för att öka blodcirkulationen så att läkeprocessen kommer igång på det inflammerade stället.
 
Ja ni hör, jag har ju inte gett upp helt enkelt. Jag vet inte om jag slösar bort min tid och pengar för det finns inga garantier att hon kommer bli bra men det är fan värt det! Min häst betyder så otroligt mycket för mig ❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela