Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Hemlisar för Husse

Publicerad 2017-06-27 21:37:00 i Søbækgård Demi,

Ikväll satt jag upp på Demi igen efter mer än en hel vecka off. Hon var inte halt mer utan mer oriden och inte igenom i kroppen. Det blev bara ett lättare joggingpass på gräset för att känna av läget och jag tänker göra samma sak imorgon igen lite lugnt och försiktigt. Helst hade jag velat rida igenom allt jag kände idag men jag fick verkligen bita mig i tungan och titta upp i det blå emellanåt. 
 
Jag och mina tjejer, Meja och Demi, hade samråd i stallet ikväll. Demis nuvarande flugtäcke är ett billigt skittäcke rent ut sagt! Det sitter riktigt illa och hon är väldigt irriterad och känslig för flugorna, bremsarna och knotten nu. De fullständigt käkar upp hennes hals och bringa. Jag satt på Strömsbergsgårds hemsida i söndags kväll och hade satt en gräns på femhundra kronor. Paketet som damp ner på posten idag kostade betydligt mer...
Vi kom iallafall överrens om att ingen skulle yppa så mycket som ett litet knyst till Husse och så tummade vi på den på stallgången. Girlpower!
Varför jag samtidigt köpte en bit choklad och skrev en gullig lapp till min sambo i samma veva som jag hämtade ut täcket vet jag inte... Om han kommer på mig så kanske han inte har mage att bli sur på mig efter denna lilla surprisen efter en lång arbetsdag. Man kan ju alltid hoppas, haha.
 
 
 
 
Meja pyste nyss upp till sängen så jag ska haka på. Godnatt 🌸

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela