Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Baka baka

Publicerad 2018-11-29 21:06:00 i Allmänt,

Okej advent, vi är redo!
Det är roligt att se hur alla pimpar sina adventsljusstakar på olika vis med olika smaker. I år fick min bli med vita stora blockljus, silvriga dekorationsstenar, kottar, små nissar och några polkagodisar. Förra året hade jag hela kaffebönor runt om ljusen istället för sten.
 
 
Jag var uppe innan tuppen idag för att kunna sluta jobbet tidigt. Vår bil skulle in en snabbis på Svenstigs för någon uppdatering av programvara och det fick bli mitt uppdrag. På vägen hem stannade jag och Meja till i stallet. Det var glashalt överallt så jag och Demi höll oss i paddocken som var hyffsad mjukt på spåret iallafall. Hon var jättemjuk och fin i kroppen. Djupvågsbehandlingen hon fick av Vicki i förra veckan gjorde henne så gott och hon ska få en till inom en snar framtid tänkte jag.
Förra helgen när jag var ute och travade i skogen gjorde det ont i magen så jag har inte ridit sedan dess, bara tömkört. Men idag hoppade jag upp igen och travade 10 minuter lugnt och det gjorde inte ont denna gången. Phu! Jag var rädd att det bara skulle bli skrittandes arbete för mig uppsutten nu fram till förlossningen.
 
Meja myser i Demis tjocka vintertäcke i fikarummet medans jag rider. Hon ber själv om att få gå in och lägga sig där när hon börjar frysa. Gamla tanten <3
 
Ikväll har jag gjort tre stycken dubbla satser (ja, ni läste rätt) med cornflakeskakor. Dels bjuder vi på det på Markus födelsedag och sedan frös jag in ett jäkla gäng till julafton. Ett mission mindre, skönt! Förr bakade jag flera gånger i veckan men nu för tiden är jag så lat. Dels orkar jag inte med att sanera i köket varje gång och dels behöver jag inte preppa kroppen med ännu mer socker än vad den redan får i sig typ. Så där är väl ändå min lathet bra ändå...?
 
 
Men alltså what?! Från att ha varit flera minusgrader, sådär vacker frost på alla träd och torrt på backen blev det idag plusgrader, underkylt regn och glashalt ute på vägarna.
Vintern, kom tillbaka! Du var så vacker.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela