Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Sunny day

Publicerad 2018-06-30 10:50:57 i Allmänt,

Hej underbara lördag!
 
 
Jag tog sovmorgon idag och bad Markus väcka mig innan han skulle åka. Jag hatar att bli väckt men om jag måste bli det så ska det vara av en mjuk smekning på kinden, en puss och låg röst. Då kan dagen bara bli allt annat än dålig. Fast egentligen var jag vaken och hade legat vaken ganska länge när Markus skulle väcka mig, men jag sov räv bara för att han skulle väcka mig på det där viset. Vi båda skrattade efteråt och Markus såg direkt att jag bara låtsades sova men han spelade med, hihi.
 
Idag är jag fri att göra precis vad jag vill ända fram till klockan 18 ikväll. Då ska vi på grillkväll med brandkåren. Det ska bli trevligt!
Jag har käkat äggröra till frulle och avnjutit en kaffe på balkongen.
 
Meja spanar på alla som går sina morgonpromenader från balkongen.
 
Om en stund ska jag åka till stallet. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra med Demi ännu. Hon är så brunstig nu och då blir hon lätt ängslig och ser spöken lite överallt. Jag kanske bara borde ta en chill joggingtur i skogen om bremsarna inte är för vidriga. Jag bestämmer mig på vägen till stallet. Nästa helg åker vi till Hyltebruk och tävlar. Då ska vi gå 95 och 100cm i unghästklassen.
 
 
Dags att lyfta på baken. Ha en fin lördag och resten av helgen också. Ciao!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela