Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Fräscha naglar

Publicerad 2017-10-31 21:27:31 i Allmänt,

Kan hända att jag är den mest oflexibla kompisen man kan ha, men idag fick jag faktiskt styra om i min planering för en gångs skull. Allt som oftast är det mina vänner som kanske inte har ett så pass tidskrävande fritidsintresse som jag har som får anpassa sig efter när jag är klar i stallet. Demi var så fin att rida igår trots en hel helg off och därför hade jag gärna velat spinna vidare på det idag, men mina naglar såg verkligen hemska ut (jag vet, vilket problem alltså!) och idag var enda dagen Hanna kunde så jag fick helt enkelt ställa in hästeriet. Jag vet ju att Demi blir så fint omhändertagen i stallet ändå av tjejerna. Det blir kaos i mitt huvud när varannan nagel på fingret är av eller sprucken i gelén. Dessutom var de svinlånga så jag böjde dem titt som tätt. Men nu är de fixade igen.
 
Jag är en liten periodare på vad jag unnar mig. Ett bra tag innan såg jag alltid till att vara fräsch i håret och färgade håret ofta. Sedan släpper jag det och unnar mig något annat som naglarna nu till exempel. Och jo, jag kan faktiskt ha fina naglar i stallet, bara de inte blir för långa. Man får ju göra saker med finess liksom.
 
 
Mejas lånehus under tiden jag får naglarna fixade.
 
Nu är jag trött. Meja har redan intagit sovplats för natten. Förvånad...?

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela