Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Heldag på Liseberg

Publicerad 2016-07-30 19:19:43 i Allmänt,

Jag har känt mig bakfull idag fram till nu ikväll. Nu har det ordnat upp sig igen. Konstigt att man kan känna så trots att jag inte drack en droppe igår. Jag, min pappa, min bror och Markus var på Liseberg hela dagen igår. Vi var där när det öppnade och åkte hem en timme innan stängning. Då var vi nöjda när vi hade röjt runt i nästan 12 timmar. Det var ganska mycket folk men dagen innan hade vi kollat kötiderna och då var det 100 minuters kö som mest. Igår var det "bara" 50 minuter. Men vi hann att åka så vi blev nöjda iallafall. Helix och Atmosfear är definitivt mina favoriter men konstigt nog när man åkt dem några gånger känner jag att jag skulle fixa ännu värre karuseller. Så länge det inte snurrar runt så klarar jag att hänga upp och ner och åka ner för stup, men det måste gå framåt samtidigt annars vänder det sig i magen.
 
Bror längst upp till vänster, Markus på andra bilden, min far på tredje och jag tillsammans med grabbarna grus på sista.
 
Vi tog en paus på Tyrolen, checkade av vätskebalansen och jag åt färska jordgubbar till mitt kaffe.
 
I Lisebergsbanan.
 
Lars Winnerbäck spelade på stora scenen också på kvällen. Vi hade bra utsikt ifrån Lisebergshjulet.
 
Ikväll blir det väldigt lugnt. Varken Meja eller Markus är så värst pigga just nu. De snarkar ikapp i soffan här jämte mig i skrivandets stund. Igår när vi köade för Helix på Liseberg ringde de ifrån räddningstjänsten och frågade om Markus hade möjlighet att åka med och hjälpa till att släcka den fruktansvärda skogsbranden i Eksjö. Han mellanlandade snabbt hemma och sedan åkte han iväg vid klockan 01. Först efter klockan 17 ikväll var han tillbaka. Först 12 timmar på Liseberg och sedan 16 timmar jobb. Tur att det finns människor som brinner för brandmansyrket så kan vi andra roa oss och vara trygga med vad vi gillar att göra!
 
Meja har varit hos gammelfarmor över natten till idag så jag var där på förmiddagen och drack kaffe med henne sedan har jag varit i stallet i flera timmar. Vi har mockat hagar, bytt vatten till alla hästar, skruvat upp hönät och fixat med foderhinkar. Att vara i stallet är en enorm energikälla! Demi ska vila nästan helt och hållet nästa vecka också så jag får väl hänga ute i stallet och borsta och göra allt man inte hinner göra annars när det är fullt upp med att rida. Sedan har jag ju ett hus som behöver pysslas om också. Det glömde jag just...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela