Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Högsommar

Publicerad 2018-05-30 16:28:16 i Allmänt,

Holymoly! Det är 29 grader varmt här idag och då snackar vi i skuggan. Jag ska inte vara någon glädjedödare men jag hoppas för guds skull att detta inte är våran sommar och att juli bara bjuder på regn och 13 grader typ...
 
På söndag åker jag och Demi för att tävla igen. Denna gången ska vi debutera 100cm. Visserligen avdelning B som främst är för unghästar, men ändå. Jag tänker att vi ska göra några sådana starter tills hon känns stark och då startar vi i den vanliga klassen. Hon är så positiv i hoppningen men blir trött så jag vill inte knäcka henne. Det måste finnas lite bensin kvar i tanken tänker jag, speciellt så här i början.
Vi var och tränade igår och vi jobbade på linjer som jag har svårt för att rida på men till slut fick jag till det. Här har verkligen piloten något att öva öva öva på.
 
Hann med att tvätta mitt ekipage i måndags kväll så nu är det fräscht inför söndag. Jag gillar inte att ha smutsiga saker runt mig.
 
20 minuter kvar på lasangen i ugnen. Min mage är vrålhungrig!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela