Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Seg sista dag

Publicerad 2017-09-30 21:30:54 i Allmänt,

Den sista dagen här har varit en lång transportsträcka. Jag vaknade innan tuppen imorse av att det spöregnade och åskade rejält ute. Molnen har hotat med dåligt väder i flera dagar nu bakom bergen men det är som om dem inte kan ta sig över liksom. Men tidigt imorse hade de hittat hit. Därför har det inte varit något solväder idag. Vi har roat oss med att packa, städa, ätit lunch och druckit te här hemma i Kestel. Jag och mamma åkte in till Alanya en stund för att strosa och ta en vitaminbomb på restaurang Shakespear. Det är en smoothie enbart på frukt.
 
 
Vi har varit med Tulay och tittat på ett annat hus hon förmodligen ska hyra. Det är ett hus med betydligt större trädgård. Perfekt för alla hennes hundar!
 
Klockan 01 inatt kommer en bil och hämtar upp oss för att  köra oss till flygplatsen. 03 lyfter vi och flyger till Istanbul och där byter vi flyg för att sedan åka till Sverige. Det blir tidigt i säng imorgon för att orka till jobbet på måndag.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela