Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Söderströmkliniken

Publicerad 2016-11-29 17:22:00 i Allmänt,

Nu är jag två stekta ägg, en ostknäckemacka och en kopp te rikare i magen. Jag var verkligen tokhungrig idag efter jobbet.
 
Min kiropraktor kunde erbjuda mig en akuttid redan samma dag som jag ringde igår, så bra!
 
Stället som har förändrat mitt liv! Jag började förlika mig med att jag skulle få ha smärta för resten av mitt liv tills jag hamnade här.
 
Inne hos Andreas smattrade ryggen på rejält när han justerade mig. Det var så himla skönt och jag kände direkt hur blodet flödade igenom helt plötsligt. Vi bokade in en ny check på mig om 2 veckor men om jag känner mig fräsch då kunde jag boka av den och komma som bestämt i februari nästa gång. 
 
Demi fick vila igår. Jag pysslade om henne på gången med rykt och tvätt men idag ska hon få jobba lite igen. Idag på morgonen visade termometern -8c så jag planerade att skritta bort till ridhuset. Det är perfekt 15 minuters framskrittning dit och speciellt nu när det har varit torrt och ingen halka på vägen dit. Men så slog det om här på eftermiddagen och blev milt så vi stannar hemma och jobbar i paddocken istället.
 
Meja och hennes kompis Zoe hänger i stallet.
 
Undra om jag ska orka prioritera ett litet löppass när jag kommer hem sedan. Jag ska suga på den...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela