Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Gym

Publicerad 2015-05-31 22:30:00 i Allmänt,

Att gå på gym är verkligen inte min grej. Men nu är jag illa tvungen känner jag. Jag saknar min ridkropp sjukt mycket! Även om jag kanske inte har förändrats i andras ögon känner jag mig själv inte bekväm i min kropp alls nu. Fast att jag och Markus har varit på brandstationens gym två dagar denna veckan får jag inte alls samma tillfredsställda känsla efteråt som när jag har bränt av ett härligt dressyrpass på min häst. Hela kroppen blir tränad samtidigt i sadeln och man får jobba så mycket med sin egna balans samtidigt som man ska vara samspelt med sin häst. På gymet tränar du i princip en muskelgrupp i taget... Eller? Nu är jag i och för sig väldigt försiktig med vikterna på gymmet med tanke på min nacke.
 
Hur ska jag ersätta min ridning? Med vilken träning?

Det är klart att det var skönt att svettas lite på gym idag, men ni som rider fattar vad jag menar. Jag är gjord för att göra "bonna-arbete". Ni vet bära tunga dunkar med vatten, släpa på spånsäckar, lasta in hö och köra skottkärror med skit i.
 
 
Vi har 1 kilometer till brandstationen ifrån oss så det var
perfekt uppvärmning inför gympasset. Vi joggade dit ihop i lite högre tempo än när vi springer (eller sprang rättare sagt) längre distanser.
 
 
När vi kom hem visste inte Meja om hon skulle vakta Matte på mellanvåningen som gjorde mat eller Husse som duschade nere i källaren. Sötis!
 
Grattis säger vi också idag till alla fina mammor där ute! Min mamma är inte hemma just nu men landar i Sverige imorgon igen. Då väntar en liten liten present hemma i köket till henne. Min mamma är värd det bästa! Jag älskar dig mami 💕

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela