Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Min laddstation

Publicerad 2017-05-30 22:17:00 i Søbækgård Demi,

Luften ikväll var helt i Demis smak. Helgen som var var ju riktigt het och det märks att både vi människor och hästarna blir lite matta då. Jag trodde Demi skulle vara lite trött idag för igår gjorde vi en gympaövning som innehöll studs, galoppbommar och ett enkelhinder med lång anridning. Bara ren lydnadsövning i en liten evighesbana. Jag jobbade mycket på att behålla samma stabilitet banan igenom. Hon rinner iväg mitt i övningen och vi får mycket att hämta hem inför nästa uppgift, men det är bara att traggla på och bygga upp styrkan. De sista gångerna gjorde hon det riktigt fint. Ikväll var det betydligt svalare och lite duggregn i luften.
 
 
Det var med raska glada steg vi begav oss mot skogen till våra underbara sandvägar ikväll. Demi var verkligen på hugget och det var bra med power i galoppen utan att hon blev stark eller springande. Det var en perfekt dag att ta en skogsrunda. Jag har varit så trött idag och var nära på att kasta in handduken och bara skita i allt efter jobbet. Det fanns verkligen ingen energi eller lust för något. Men stallet är som en laddstation för mig och det är det jag vet. Även om jag är pigg nu i skrivandets stund är det lika bäst att jag ändå går och lägger mig. Klockan tar ingen hänsyn imorgonbitti.
 
Vart eller hur laddar du dina batterier när orken är slut?

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela