Emelie V Andersson

Hej och välkommen till min lilla bubbla! Här inne får du en stor skopa häst, löpträning, en titt in i min tankeverkstad och kanske ett recept på något gott emellanåt. // Kram ❤️

Hästhelg

Publicerad 2016-06-19 21:52:00 i Häst,

Och DÄR fick jag hela soffan för mig själv. Jag skickade nyss ut Markus till köket för att koka pasta till våra matlådor som vi ska ha till jobbet imorgon.
 
Den här helgen har bestått av häst till 90 procent. I fredags kväll red jag ett markarbetespass för min tränare Anna, tillsammans med några andra duktiga tjejer, som var hemma över helgen. Vi avslutade kvällen med tacos och att prata ifatt oss om hur våra liv ligger till. På morgonkvisten drog vi igång träningspass nummer två.   Då stod det mer hoppning på schemat och Demi skötte sig jättebra! Även om hon fortfarande är valpig, vinglig och   behöver få ihop sina ben mer intill kroppen så har hon förbättrat sig enormt sedan träningen sist. Hon hoppade riktigt fint också. Så pass bra att Matte var på väg av några gånger ☺️ Dressyrhästar kan också.
 
 
Idag skrittade vi ut en runda i skogen för att lea till eventuella stela muskler med träningsvärk. Det har blåst en del idag så bremsar, flugor och hemska knott har hållit sig borta. Demi får fullständigt panik när hon får för mycket av något på sig. Tro jag det, de bits och klias ju som tusan. 
Sedan har jag varit med Emilia som står i samma stall som mig på ponnyhopptävling idag också. Jag fick hjälpa till att vara groom och coach på framhoppningen. Det är en fröjd för ögat att se Emilia och hennes vita fina D-ponny. Hon rider så väl, ponnyn är rund och hoppade superfint idag. Allt för många ungar sitter och sparkar och sliter i sina ponnysar, rider så snäva svängar att det inte finns en möjlighet för ponnyn att kunna hoppa och när de vägrar ut sig får mamma eller pappa en sjujäkla utskällning på vägen ut från banan. Jag bli nervös!
 
Nu ikväll har jag varvat ner med en kopp grönt tranbärste och mörk choklad med pecannötter i. I tidningen Topphälsa stod det att mörk choklad var rena hälsopillret att äta om man tar två rutor per dag. Det här med hälsa tar jag på stort allvar 😉

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela